Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (EMÖT)’nun düzenlediği “13. Endüstri Mühendisliği Akademisi (13. AkademiEM)”, ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki açılış oturumu ile başladı.

        AkademiEM’in açılışında konuşan EMÖT Başkanı Sergen Orhan, bu yıl da büyük bir özveri ve heyecanla böyle büyük bir etkinliği düzenlemenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Etkinliğin sadece akademik bilgi ile kısıtlı kalmayıp, üniversite ile iş hayatını buluşturmayı da hedeflediğini ifade eden Sergen Orhan, AkademiEM kapsamında vaka analizi çalışması ve çeşitli eğitimlerin de yer alacağını söyledi.

        EMÖT Danışmanı Arş. Gör. İslam Altın, EMÖT ile bu yıl birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek etkinliklerde görev alan öğrencilere teşekkür etti. AkademiEM’in gerçekleşmesine emeği geçen herkese teşekkür eden Arş. Gör. İslam Altın, AkademiEM gibi etkinliklerin öğrencilere vizyon katarak farklı bakış açıları geliştirmelerine yardımcı olduğunu ve bundan dolayı böyle etkinlikleri çok önemsediğini kaydetti.

        Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimetullah Burnak, bu tür etkinliklerin alanlarında uzman konuşmacıların öğrencilerle deneyimlerini paylaşmaları, sektörlerindeki gelişmeler ve iş olanakları hakkında bilgiler vermeleri dolayısıyla ufuk açıcı ve geleceğe hazırlayıcı nitelik taşıdığını kaydetti. Böyle etkinliklerin katılımcılar için de destek veren kuruluşlar için de bir artı değer oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Nimetullah Burnak, AkademiEM’e katkı sunan herkese teşekkür ederken faydalı bir etkinlik geçirilmesini diledi.

        Açılışın ardından diğer tüm oturumların gerçekleşeceği ESOGÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’na geçildi. 13. AkademiEM’de üç gün boyunca öğrenciler ünlü firmalardan üst düzey yöneticilerin katılacağı seminerler aracılığıyla mesleki ve kişisel açıdan kendilerini geliştirirken, sosyal programlarla günün yorgunluğunu atma fırsatı bulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler