Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantıları Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında yapıldı.

        Bucak OSB Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantılara Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran, müteşebbis heyeti üyeleri ve Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı katıldı.

        Müteşebbis Heyeti toplantısında OSB Müdürü Çığrı tarafından 2017 Yılında Yönetim Kurulunun yapmış olduğu çalışmalar ve 2017 yılı Genel Denetim Raporu hakkında bilgi verildi ve ibrası yapıldı. 2018 yılının ilk üç ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. İmar Planı tadilatları ve doğalgazın devreye alınması konuları hakkında Yönetim Kuruluna yetki verilmesi görüşülerek karara bağlandı. Müteşebbis Heyeti Toplantısı, gündemdeki konuların görüşülmesi sonrası görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler