Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kendinize güvenin ve bu güveni asla kaybetmeyin” dedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli'nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması'nda ilçe düzeyinde birinci, il düzeyinde ise ikinci olan Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarete TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veysel Okutan, Coğrafya Öğretmeni Maksut Orhan Aydın yer aldı.

        Başarılı öğrencilerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Öğretmenleri ve aileleri başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yetenekli öğrencilerimize sahip çıkılması ve desteklenmesi önemli. Başarılı öğrencilere her zaman destek olup, ödüllendirmeye devam edeceğiz. Bizler öğrencilerimizin okulların da daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmesi adına belediye olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz. Onları başarıya teşvik etmek adına da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çeşitli hediyeler veriyoruz. Ama en önemlisi başarıya sizlerin inanması. Kendinize güvenin ve bu güveni asla kaybetmeyin” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler