Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Yenilikçi Yöntemlerle Sebzecilik Gelişiyor’ isimli proje, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından uygulanabilir görüldü.

        Konuyla ilgili Karabük İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Müdürlüğümüzce hazırlanan ''Yenilikçi Yöntemlerle Sebzecilik Gelişiyor'' isimli projemiz, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından uygulanabilir görülmüştür. Bu kapsamda İlimizde faaliyet gösteren Ziraat Mühendislerine yönelik; açık alanlar ve seralarda yetiştirilen sebzeciliğin sürdürülebilir olması, ürün veriminin artırılması ve yenilikçi yöntemlerin uygulanabilmesi için Prof. Dr. İ. Ersin AKINCI ve Prof. Sermin AKINCI tarafından sebze yetiştiriciliği konusunda teorik ve pratik eğitim verilecektir. Eğitimimiz 711 Mayıs 2018 tarihleri arasında her gün saat 10:00 'da başlayacak olup; katılmak isteyen Ziraat Mühendislerimizi İl Müdürlüğümüz toplantı salonuna bekleriz.” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler