Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türk Dünyası Belediyeler Birliği öncülüğünde ve Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla Kakanj şehrinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Türkçe sınıflarının öğrencilerini ağırladı.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle gelen ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek bayram kutlamalarına katılacak olan Bosnalı öğrenciler, 23 Nisan tarihinin önemini Başkan Köşker’den dinledi. 23 Nisan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümü olduğunu dile getiren Köşker, “Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı siz değerli kardeş ülkelerden gelen çocuklarımızla birlikte bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Ülkemize ve Gebze’mize hoş geldiniz” dedi.

        Başkan Köşker’e kazandırdığı Türkçe sınıflar için teşekkürlerini sunan Bosnalı öğrenciler ziyarette Türkçe şarkı ve şiirleri seslendirdi. Çanakkale türküsünü seslendiren Bosnalı öğrencilere Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler