Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Hereke MYO işbirliği ile düzenlenen “Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller” programında gençler ve yaşlılar bir araya geldi.

        Körfez Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi Hereke MYO’nun her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen “Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller” programı kapsamında gençler ve yaşlılar bir araya geldi. Etkinliğe Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın yanı sıra, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’nin eşi Nükhet Denli, Ömer İsmet Uzunyol MYO Proje Koordinatörü ve Öğretim Görevlisi Ayfer Özmen, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız, Kocaeli ve Tavşancıl Huzurevi sakinleri ve öğrenciler katılım sağladı.

        Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO işbirliği ile gerçekleştirilen Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller projesiyle hem huzurevi sakinleri, hem öğrenciler birlikte keyifli zaman geçirdiler. Körfez Kent Konseyi gençlik meclisi müzik kulübü sahne performansıyla salonda bulunan misafirleri büyüledi. Programa katılan yaşlılar, gençlerin performansına şarkılarla eşlik etti.

        Ayrıca programda Kocaeli ve Tavşancıl huzurevi sakinleri öğrenci olup, cübbe giydi. Mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılarla, öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Programda misafirlere Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO öğretim görevlisi Ayfer Özmen hitap etti. Konuşmasında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Özmen, “Başımızın tacı olan yaşlılarımızla bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Körfez Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller’ etkinliğine katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Ama burada teşekkürün en büyüğü kıymetli Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran ve değerli eşi Bilge Baran hanımefendiyedir. Her zaman yanımızda olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve eşi Bilge Baran’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler