Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu’nda Bilin Fuarı sergisi açıldı.

        Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden çeşitli Bilim Fuarı sergisi, izleyenlerden büyük beğeni aldı. TÜBİTAK tarafından desteklenen şenliğe Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Şeker, Yaşar Dolapçı, Ahmet Şirin’in yanı sıra Kastamonu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Cafer Açıkel, Kastamonu Üniversitesinde Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Zekeriya Yerlikaya ve Doç. Dr. Bahattin Aydınlı katıldı.

        Proje Yürütücüsü Kamil Doğanay, “Öğrencilerimizin oluşturduğu farklı çalışmalar ile Fen derslerini dört duvarın dışına çıkararak, deneyler sayesinde öğrencilerimizin üretme duygularına katkı sağlamaya çalıştık. Çalışmalarımızda robotik kodlamalar 3d yazıcılar roket çalışmaları ile kendini geliştiren ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan nesiller için çalışıyoruz. Bizim için Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu bir atölye ve üretim yeri. 40 civarında proje ve eser bulunan fuarımız doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Sosyal bilgiler, Fen Bilimleri, Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimizin danışmalığında hazırladığımız projeler için göstermiş oldukları öğretmen ve öğrencilerimizin özveri için teşekkür ediyorum” dedi.

        Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sinem Okçu danışmalığında hazırlanan 50 üzeri resim ve ahşap yakma eserinde açılışının yapıldığı fuarda eğlenceli bir gün geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler