Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İl Müftülüğü ve Adıyaman Belediyesinin katkılarıyla yapılan Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

        Yenipınar Mahallesi Erdem Caddesi üzerinde bulunan Diyanet Gençlik Merkezi açılış törenine, Adıyaman Vali Yardımcısı Ayhan Alpay, Adıyaman Belediyesi Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Eğitim BirSen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, STK temsilcileri, dernek başkanlarıyla ile çok sayıda kişi katıldı. Diyanet Gençlik Merkezinin hayırlara vesile olmasını dileyen İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, “Gayemiz maksadımız milli ve manevi değerlerine sahip gençler yetiştirmek. Bunu yapacak maddi imkanımız olmadığı için hemen belediye başkanımıza koştuk onlarda sağ olsunlar destek verdiler. Bu gençlik merkezimiz gençler için çok faydalı hizmetler sağlayacak. Ben emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

        Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, “Belediye olarak her türlü faydalı hizmet için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Diyanet Gençlik Merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Gençlik merkezinin gezilmesinin ardından Müftü Öztürkçü tarafından Başkan Kutlu'ya desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler