Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıstan 2'si tutuklandı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda; ‘PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapmak’ suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahsın ve ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan 1 yıl 4 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ve şahısların çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı kaydedildi.

        Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonda, PKK/KCK terör örgütünün propagandasının yapıldığı basın açıklaması, eylem ve etkinliklere katıldığı ve sosyal medya üzerinden terör örgütünü övücü mahiyette paylaşım yaptığı tespit edilen 5 kişinin de yakalanarak gözaltına alındığı ve şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler