Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının 98. yıl dönümünde, hep birlikte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kıvanç ve mutlulukla kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz" dedi.

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hiçbir ulusta olmadığı üzere çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm coşkusuyla kutlandığını belirten Başkan Yağcı, ”Aziz milletimiz, en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza ederek kazandığı bağımsızlık zaferinin ardından, kendi kaderini belirlemek üzere Büyük Millet Meclisi’ni kurmuş ve böylece Büyük Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünde özünü bulan egemenlik haklarına kavuşmuştur. Medeniyet yarışından hiç kopmadan bugünlere büyük atılımlarla ilerleyerek gelen Bilecik’imiz; genç ve dinamik nüfusu, eşsiz coğrafi konumu, zengin doğal kaynakları, engin kültür ve tarih birikimi ile büyük bir potansiyele sahip olmuştur. Bu potansiyelin şuuru içinde, bilimin ışığında yetişecek olan yeni nesil şehrimizi geleceğe taşıyacak, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltecek olan değerli çocuklarımızdır. Bizler onlar için bugün ne yaptıysak ve bundan sonra da onlara ne yapabilirsek bilinmelidir ki, yarınlar onlar için daha verimli ve daha güzel olacaktır. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Bu temennimizi hayata geçirmek bizlerin sorumluluğudur. Bugünün çocukları da bu sorumluluğu kendilerinden sonra gelecek nesillere karşı hissedeceklerdir. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız ve gelecekleri için güzel ve anlamlı çalışmalar gerçekleştirmenin mutluluğu ile; sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan yarınımızın büyükleri çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler