Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yol çalışmaları sebebi ile ulaşım güvenliği tehlikeye giren 2. Etap Toki bölgesine engelli asansörlü üst geçit yapılacağı müjdesini verdi.

        Geçtiğimiz yıl Dursunbey çevre yolunda gerçekleşen Duble yol çalışmaları esnasında ana yolla bağlantısı kesilen ve vatandaşların büyük sıkıntı çektiği 2. Etap Toki yoluna üst geçit yapılacak.

        Konu hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “İlçemiz ikinci etap TOKİ konutlarında yaklaşık 1500 vatandaşımızı ilgilendiren ve şehir içi ile ulaşımı kolaylaştıracak olan üst geçit ile ilgili girişimlerimiz sonuçlandı. Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde askıda kalan yol ile Kızılöz yolu olarak bilinen bölgeye ana yol üstünden geçecek bir üst geçit yapma kararı alındı. Engelli asansörü de bulunacak olan bu üst geçit, vatandaşlarımızın ulaşım güvenliğini sağlayacak. Bu konuda bizlere destek olan Karayolları Bursa Bölge Müdürümüz Mehmet Yazıcıoğlu’na ve Trafik Baş mühendisi Engin Bayram’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

        Ölçüm ve projenin çizildiği üst geçidin önümüzdeki aylar içinde tamamlanması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler