Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Belediyesi, 4. Çocuk Şenliği Programı çerçevesinde 23 Nisan Pazartesi günü Aşıkpaşa Masal Park'ta 4. 23 Nisan Çocuk Şenliği yapılacağını duyurdu.

        Masal Park'ta düzenlenecek Çocuk Şenliğinde kapsamında, çocuk korosu, palyaço, yüz boyama etkinliği, balon, karagöz gölge oyunu, hacivat karagöz, jonglör, karagöz atölye, orta oyunu, ilizyon (sihirbazlık), meddah, çocuk tiyatrosu, pamuk şeker, kukla gösterisi, pandomim, maskot, dilli düdük etkinlikleri gerçekleştirilecek.

        Etkinliğin ücretsiz olacağını söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Çocuk şenliğimizi 23 Nisan 2015 tarihinde faaliyete geçirdiğimiz ve çocuklarımıza hediye ettiğimiz Aşıkpaşa Masal Parkında 4'üncüsünü düzenleyeceğiz. Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene Çocuk Şenliğimizin dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler