Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Afrin ve Ötesi' adlı programa konuk olan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, "Türkiye'nin Suriye'de olmadığı hiçbir çözüm yoktur" dedi.

        Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konuşan Yarar, Türkiye üzerinde oynanan ekonomik oyunlara dikkat çekerek, "7 Şubat krizi, 17/25 Aralık süreci, 15 Temmuz darbe girişimi, emuhtıra, terör hareketleri, Dağlıca baskını ve benzerlerinin dikkatli bir şekilde incelendiğinde Türkiye üzerinde ki hesaplar görülebilir.

        Afrin bölgesinde operasyonun bittiği gün orada yaşayan insanlar evlerin arasına gizlenmiş olan ve askerlerimize tuzak kurmayı düşünen insanları kulaklarından tutup Türk askerine teslim ettiler. "Bu adam terörist, sizi öldürmek için bekliyor" dediler. Her yerde bunu yaptılar" dedi.

        Programda yarar, televizyonlara yansıyan görüntülerle salonda bulunanlara bölgenin önemi ile yapılmak istenileni anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler