Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Mardin'den gelen öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

        Siverek'te Gazipaşa İlköğretim Okulu'nda gerçekekleşen kutlamalar, sabah saat 10.00’da saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Kutlamalar ilkokul öğrencilerin hazırladıkları birbirinden eğlenceli program ve oyunlar sergilendi. Kutlamalarda Mardin ve Kuzey Kıbrıs'tan gelen misafir öğrencilerde kendi yörelerine ait halk oyunları sahneledi. Kutlamalara renk katan misafir öğrencilere Takoran Vadisin de tekne gezisi düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajları veren yabancı öğrencilere ilçenin turistik ve tarihi yerleri de gezdirildi.

        Siverek Milli Eğitim Şube Müdürü Ferit Karaoğlu, bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını farklı bir şekilde kutlamak istediklerini belirterek, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den öğrenci misafirlerimiz vardı. Onların katılımıyla daha güzel ve daha eğlenceli ve kutlanması gereken şekilde bir 23 Nisan’ı kutladık. Birliğimizin ve beraberliğimizin bu vesileyle devam ettiğini birebir gösterdik ve buda bizi çok mutlu etti” diye konuştu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler