Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Binicilik Federasyonu ve Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Binicilik Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Anadolu Ligi 3. Ayak” engel atlama yarışmaları Konya'da başladı.

        Selçuk Üniversitesi binicilik tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalarda atlar engel atlama koşuları ile performanslarını sergiledi. 2122 Nisan arasında sürecek olan engel atlama koşusu yarışmasında 40 at yarışacak. Toplam 10 ayak halinde yapılan koşuların 3.'sü Konya'da gerçekleştiriliyor. Yarışmaya Ankara, Antalya, Gaziantep ve Konya'dan biniciler katıldı. İki gün boyunca 40, 60, 85, 115 santimetre yapılacak koşular günde 5 koşu şeklinde gerçekleştirilecek. Yarışmalar sonunda dereceye girenlere 10 liralık para ödülü verilecek. Son olarak final koşusu da Adana'da gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler