Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük’te Belediye tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali Cumhuriyet Meydanı'ndaki öğrenci gösterileri ve düzenlenen çeşitli yarışmalar ile başladı.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından çocukların bu bayramda doyasıya eğlenmeleri ve unutulmaz bir 23 Nisan geçirmeleri için gerçekleştirilen etkinlikler soğuk havaya rağmen minikler ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü. Festival etkinlikleri kapsamında Metristepe Kültür Merkezi'ndeki satranç turnuvalarında minik öğrenciler birbirleri ile yarıştı. Festivalin bir diğer ayağında ise Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan oyun grupları ile doyasıya eğlenen miniklere Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Festival, kurulan platformda sahnelenen okul gösterileri ve çeşitli oyunlar ile gün boyu minikleri ağırlarken, Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikler Pazar ve Pazartesi günüde yapılacak olan resmi törenler ve çeşitli gösteriler ile devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler