Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi ve Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nin, üniversite ve lise öğrencileriyle gerçekleştirdiği ‘Yerel Politika Gençsiz Olmaz Çalıştayı’ sertifa töreni ile sona erdi.

        Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3 gün süren çalıştaya, üniversite ve liselerden 40 öğrenci katıldı. Çalıştayla, gençlerin yerel yönetimi yakından tanımaları, proje ve fikirlerini beyan etmeleri, yerel yönetimlerde beklentilerinin alınması, karar alma mekanizmalarına etkin bir şekilde katılımlarının sağlanması amaçlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün öğrencileri, belediyenin meclis salonunda kabul etmesi ile başlayan ‘Yerel Politika Gençsiz Olmaz Çalıştayı’ katılım belgesi takdimi ile sona erdi.

        Gençlere sertifika

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler