Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yayımladığı kutlama mesajında, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gereken değeri her zaman göstermeliyiz" çağrısında bulundu.

        Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, mesajında Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip şehri Şanlıurfa olduğunu hatırlatarak "Milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edildiği ve bu müjdenin de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin 98. yılını hep birlikte coşku ile kutluyoruz. Genç bir nüfusa sahip Türkiye'nin en genç şehrinin yerel yöneticileri olarak çocuklara yönelik her türlü yatırımı hayata geçiren ve bu yöndeki adımlara destek veren bir doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. Çocukların potansiyeline inanan ve bunu dinamik bir şekilde enerjiye dönüştürmekle kalkınmanın yaşanacağına inanan birisi olarak her zaman çocuklarımızın yanındayım. Tüm bu vesile ile çocuklarımızın bayramını kutlar, çocuklarımızı eğitimle, sporla iç içe ecdadının izinden giden nice yıl dönümleri dilerim" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler