Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da bugün Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rastgele ateş eden şahıs korku ve paniğe neden oluyor. Elindeki cep telefonu ile sürekli birileri ile görüşen şahıs ikna edilemezse Özel Harekat ekipleri tarafından operasyon düzenlenmesi bekleniyor.

        Saat 16.50 sıralarında 34 katlı kahvaltı, döner ve simit satan bir restorana elinde pompalı tüfekle gelen şahıs, 2. kata çıkarak buradan bağırmaya ve rastgele ateş etmeye başladı. Şahıs, ardından telefonla konuşmaya başlarken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, bölgeye kimseyi yaklaştırmadı. Elindeki cep telefonu ile sürekli birileri ile görüşen şahıs ikna edilemezse bölgeye çağrılan Özel Harekat ekipleri tarafından operasyon düzenleneceği belirtiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler