Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’in spor alanında ki yüz akı olan Gaziantep Polisgücü Spor Konya’da oylanmakta olan 20172018 Sezonu Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçlarında katıldığı kadın ve erkek takımlarıyla rakiplerine göz açtırmıyor.

        Kadın Hokey takımının ardından Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey takımı da karşılaştığı ikinci maçında rakibi Nizip Gençlik Spor Kulübü takımını 81’lik skorla yenerek sahalarda adeta destan yazdı. Konya Saraçoğlu Hokey Sahasında start alan 20172018 Sezonu Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçlarında Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımları birinci ve ikinci gün rakiplerine fark atarak maçlarını kazanarak sporda Gaziantep’in yüz akı olduklarını bir kez daha sergiledi. Dün Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı rakibi Buca HEM SK karısında 60’lık farklı skorla kazanırken Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı da ikinci günde rakibi Nizip Gençlik Spor Kulübü karşısında 81’lik skorla maçı kazanan taraf oldu. Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı antrenörlüğünü Yusuf Kasım, Yrd. Antrenör Mustafa Karalar sürdürürken takımda Mustafa Öğretici, Alparslan Bozkurt, Hasan Çakmak, Yusuf Yaşar, Kamil Dönmez, Yakup Bahrami, Onur Açıkgöz, Celal Aydın, Muhammet Oran, Akif Çetiner, Furkan Kurt, Ahmet Çeker, Mahmut Yunus Cengiz, Veysi Gürler, Reza Noruzzade, Mehmet Akalın, Ümüt Çırnazoğlu ve Ali Şahin görev alıyor.

        Sporcuların yüksek bir motivasyonla maçlara çıktığını ifade eden Teknik Direktör Yusuf Kasım 27 Nisan 2018 Cuma gününe kadar devam edecek maçları namağlup unvanla tamamlamayı ve birinci etabı lider olarak bitirmeyi hedeflediklerini ifade ederek sporcularını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler