Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğü'nün sergisi ilgi gördü.

        5. kez düzenlenen sergi açılışını, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Aslanapa Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Karanfil ve Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Kılıçarslan yaptı.

        Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, yaptığı açıklamada, ''Aslanapa Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açılışına katıldık. Başta emeği geçen hocalarımızı , kursiyerlerimizi , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Acar'ı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Kılıçarslan'ı, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum'' dedi.

        Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan, el emeği göz nuru eserlerin beğeniye sunulduğu sergi açılışında yaptığı açıklamada, ''Çini, Nakış ve Giyim Kursları'nın ürünlerinin sergilendiği sergimizde ayrıca 'TSK Dayanışma Vakfı' yararına satış yapılan ayrı bir stand kurduk. Ziyaretçilerden oldukça olumlu tepkiler alan sergimiz kursiyer, usta öğretici ve idarecilerle birlikte kesilen 5. yıl kutlama pastası ile sona erdi.Sergimize ve Afrin standımıza yoğun ilgi gösteren halkımıza, kursiyerinden yardımcı hizmetli personeline, usta öğreticisinden idarecisine kadar bu sergide emeği geçen tüm personelimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli protokol üyelerine de teşekkürü bir borç biliyorum'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler