Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali’nde olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu çocuklarla buluştu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Festivali’nde Türk spor tarihinin efsane isimlerinden, halter sporunun önemli isimlerinden “Cep Herkülü” lakaplı merhum Naim Süleymanoğlu anıldı. Anma programına Naim Süleymanoğlu’nun ailesiyle, aynı dönemde Türk halterini başarıdan başarıya sürükleyen, Dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu da katıldı. Mutlu, Naim Süleymanoğlu baskılı tişörtleri ziyaretçiler için imzaladı.

        Halter Federasyonu tarafından açılan stantta Süleymanoğlu’nun eşyalarından oluşan bir sergileme alanı açıldı. Alanı ziyaret etmeye gelen çocuklar için temsili bir halter düzeneği ve pist kuruldu. Standı ziyarete gelen Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu baskılı tişörtleri ziyaretçiler için imzaladı. Etkinliğe katılanlar Halil Mutlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler