Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Kurtuluş Lütfü Karaosmanoğlu İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Suna Yusuflu öncülüğünde 'Bir Nisan akşamında şiirlerle buluşalım' etkinliği düzenledi.

        Gümüş Kafede düzenlenen şiir dinletisi etkinliğine Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, okul Müdürü Sedat Günay ile ŞairYazar Gündüz Aydın ve öğrenci velileri katıldı.

        Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Günay, böyle bir geceyi düzenleyen sınıf öğretmeni Suna Yusuflu ve öğrencilerine teşekkür etti.

        Gecede ünlü şairlerin birbirinden güzel şiirlerini okuyan öğrenciler, unutulmaz anlar yaşatırken, bazen de davetlilerin duygu dolu anlar yaşamasını sağladı. Duygu yüklü program sonrası öğrenciler, geceye misafir şair olarak katılan Gündüz Aydın’a çiçek takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler