Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde, doğduğundan bu yana saçlarına makas değmeyen 7 yaşındaki Baran Barış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

        Hediye ve Osman Barış çiftinin 4 erkek çocuğundan biri olan Baran, uzun saçlarıyla dikkat çekiyor. 7 yıl önce doğan Baran’ın babası oğlunun giderek uzayan saçlarını çok beğendi ve kestirmeye kıyamadı. Baran'ın boyu 1 metre 10 santimetreyi bulurken, saç uzunluğu ise 55 santimetreye ulaştı. Aile, eğitimöğretim dönemi başlamasına rağmen Baran’ın saçlarını kestirmeye yine kıyamadı. İnegöl'ün Fatih İlkokulu’nda birinci sınıf okuyan Baran’ın erkek olduğunu fark eden öğretmenleri ve arkadaşları bu duruma şaşırıyor.

        Baran, 23 Nisan törenlerinde gösterisiyle dikkatleri yine üzerine çekti. Okulun bahçesinde düzenlenen törende giydiği özel kıyafetle sınıftaki arkadaşlarıyla sahneye çıkan Baran, elindeki Türk bayrağıyla yaptığı gösteriyle büyük alkış aldı.

        Baran'ın annesi Hediye Barış, "4 çocuğumuz var. Baran 7 yıl önce dünyaya geldi. 4 aylık olduğunda saçları çok güzel ve gürdü. Babası çocuğumuzun saçlarını kestirmek istemedi. 2 yaşına geldi, saçlarının boyu iyice uzadı, kestirmeye kıyamadık. 7 yaşına geldi, ilkokulu başladı. Halen saçına makas değmedi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler