Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Raktör Özcan, yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günde, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir” dedi.

        Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

        “ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede şehadete kavuşanları rahmetle anar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yılını ve geleceğin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler