Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Bafra ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkuyla kutlandı.

        Sabah saat 09.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Katipoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri büyük ilgi gördü. Program halk oyunları gösterileri, şiirler okunması, öğrencilerden oluşan koronun 23 Nisan şarkıları söylemesinin ardından resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Fut Ali Türkel, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından ödül verilmesiyle son buldu.

        Programa Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Askeri Erkan, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler