Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

        Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyulması ile başlayan tören, düzenlenen gösterilerle devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra program halk oyunu ekipleri ve ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri, tekvando gösterileri, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam etti. Program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi.

        Programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler