Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'da bir evin bahçesindeki Chow chow cinsi 'Herkül' adlı köpek, iki şüpheli tarafından çalındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Merkez Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde oturan Ebru Ö. sabah kalktığında, evinin bahçesinde beslediği, 'Çin Aslanı' diye de bilinen Chow chow cinsi 'Herkül' adlı köpeğini göremedi. İlk olarak yakın çevrede arama yapan Ebru Ö. köpeğini bulamadı. Ebru Ö. ardından evin dört bir köşesini gören güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi.

        BİRİ GÖZETLEDİ, DİĞERİ ÇALDI

        Görüntülerde, iki şüpheliden birinin çevreyi dolaşıp gözetlediğini, bu sırada diğerinin de evin bahçesine girerek kulübede bulunan köpeği önce sevdiği sonra da alıp kaçtığını fark eden Ebru Ö. hemen polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, görüntüleri kameralara net şekilde yansıyan iki şüphelinin yakalanması için arama çalışma başlattı.

        Sosyal medya hesaplarından da köpeğinin fotoğrafını paylaşan Ebru Ö., 'Herkül'ün bulunması için yardım çağrısı yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler