Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında halkın ziyaretine açılan Akdeniz Bölge Komutanlığına bağlı Sahil Güvenlik botu, çocukların ilgi odağı oldu.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Akdeniz Bölge Komutanlığına bağlı Sahil Güvenlik botu halkın ziyaretine açıldı. Gün boyu yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen bota en büyük ilgiyi ise çocuklar gösterdi. Sahil Güvenlik botu içerisindeki materyaller ve işlevleri hakkında bilgi alan çocuklar, Akdeniz Bölge Komutanlığına bağlı personellerle fotoğraf çektirdi.

        Çocuk Bayramı dolayısıyla botu gezmek için ailesiyle birlikte geldiğini belirten 11 yaşındaki Eren Balkanlı, "Botun içerisi çok güzeldi. Nasıl sürüldüğünü gösterdiler. Komutanlar bize bazı aletler hakkında bilgi verdi. Keyifli bir gün geçirdim" dedi.

        13 yaşındaki Görken Ersoy ise "Sahil Güvenlik botunu gezdik. Nasıl sürüldüğü hakkında bilgi aldık. Kontrol panelleri vardı. Botun güvenliğini sağlamak için arka tarafta toplar vardı onları da gördüm. Bot çok ilgimi çekti. Bir daha gelirlerse bir daha gezeceğim" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler