Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl törenleri, Kırklareli’nde coşkuyla kutlandı.

        Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumuyla başladı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl törenleri kapsamında Vali Orhan Çiftçi makamını, Dereköy İlkokulu Öğrencisi Göktuğ Bircan’a bıraktı. Vali Çiftçi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak tüm çocuklara sağlık, mutluluk dolu gelecek diledi.

        Törenler festival alanında devam etti

        Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl törenleri, Kırklareli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan programla Festival Alanı’nda devam etti.

        İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Okulların Halk Oyunları ve çeşitli dans gösterileri ile devam eden Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, şiirlerin okunması ile coşkuyla kutlandı. Program sonunda resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler