Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel İmperial Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde hediyelerle sevindirildi.

        Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan beraberindeki Başhemşire Perihan Sarıdaş ve Halkla İlişkiler Müdürü Sema Küçükosman ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

        Çocukların moral bulmaları amacıyla kendilerine oyuncaklar hediye ettiklerini belirten Başhekim Dr. Cemil Bayarslan, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk geleceğimizin ve vatanımızın teminatı olan çocuklarımıza bu günü armağan ederek genç nesillere ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Şüphesiz en değerli varlığımız olan çocuklarımız, geçmişi kahramanlıklarla dolu olan tarihimizi büyük bir saygı ile anmaya devam edeceklerdir. Bu vesileyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler