Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Türk Yıldızları'nın muhteşem gösterisine sahne oldu. Binlerce Mersinlinin izlediği gösteride Türk Yıldızları, nefes kesti.

        Dünyanın süpersonik uçakla gösteri yapan sayılı akrobasi timlerinden olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mersin'de gösteri yaptı. İncirlik Hava Üssünden kalkan akrobasi timi, Mersin sahili üzerinde gösterilere başladı. Mersin İdmanyurdu Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, süpersonik uçaklarla nefes kesen Türk Yıldızları’nı izledi. Alanı dolduranlar, cep telefonları, tablet bilgisayarlar ve fotoğraf makineleriyle, yaklaşık yarım saat süren gösteriyi görüntülemeye çalıştı. Yaptıkları hareketlerle nefes kesen uçaklar, birbirinden güzel hareketlere imza attılar. Türk Yıldızları, Mersin semalarına kalp de çizdi. Ekip, yaptıkları hareketlerle Mersinlilerin kalplerini bir kez daha fethetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler