Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Yabancı Diller Eğitimi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Şeyma Doğan eşliğinde, yılın öğretmeni seçilen Aysel Ösüz’ün görev yaptığı Başören İlkokulunu ziyaret etti.

        Ziyarette Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, ilkokul öğrencilerine satranç takımı, tangram, kitap gibi hediyeler verdi. Daha sonra öğrenciler, evde hazırladıkları ikramlarla minik öğrencilerle piknik yaptı. Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünün bazı öğrencileri ise saz ve gitar eşliğinde müzikleriyle etkinliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Resim bölümünün bazı öğrencileri de yılın öğretmeni ve öğrencilerle röportaj yaparak kısa film hazırladı.

        Yılın öğretmeni Aysel Ösüz Dr. Öğr. üyesi Fatma Şeyma Doğan’a teşekkürlerini sunarak etkinliğin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğrencilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler