Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme AŞ’nin faaliyete geçiş töreni için kampüse gelen Türk Telekom İzmir Bölge Müdürü Timur Sevim, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

        Türk Telekom ile Adnan Menderes Üniversitesi arasında imzalanan protokolle Teknokent’in fiber altyapısını hayata geçireceklerini söyleyen Türk Telekom İzmir Bölge Müdürü Timur Sevim, ADÜ’nün son dönemde gerçekleştirdiği büyüme ivmesiyle büyük beğeni topladığını ifade etti. Sevim, Türk Telekom olarak Adnan Menderes Üniversitesi ve Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme AŞ’nin iletişim altyapısını güçlendirmek için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ’de, iletişim alanında gerçekleştirilen altyapı çalışmaları hakkında bilgiler vererek bu alandaki yatırımların sürdürüleceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler