Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in manevi şahsiyetlerinden Sıddık Naci Eren vefat etti.

        Balıkesir'in manevi şahsiyetlerinden Sıddık Naci Eren, 94 yaşında evinde hayatını kaybetti. Aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun eşinin dedesi olan merhum Eren'in yakınları, cenazenin yarın ikindi namazını müteakip Zağnos Paşa Camii'nden kaldırılacağını kaydetti. Şehir dışından da Hacı Sıddık Naci Eren'i seven çok sayıda insanın cenazeye katılmasının beklendiği öğrenildi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da sosyal medya üzerinden "Hacı Sıddık Naci Eren dedemizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun. Cenazesi 25 Nisan Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Zağnos Paşa Camii'nden kaldırılacaktır" mesajını paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler