Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şiirin ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi genel merkezde ziyaret etti.

        Üç MHP’li belediye başkanı ile birlikte Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret ettiklerini ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ziyarette Salihli, Turgutlu ve Selendili hemşehrilerin selamlarını iletip, çalışmalar hakkında bilgiler verdiğini söyledi.

        Başkan Kayda, Şirin ve Savaş ile birlikte Ankara ziyareti kapsamında ayrıca MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a da nezaket ziyaretinde bulunup, çalışmalarında kolaylıklar dilediklerini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler