Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir ve çevre illerin çekim merkezlerinden Forum Bornova, minik misafirlerine özel hazırladığı 23 Nisan etkinlik programıyla coşkulu kutlamalara imza attı. Sihirbaz, Vefvef ve Baybalon gösterilerinin yanı sıra Çocuk Kulübünde de Borni ve arkadaşları miniklere bayram sevincini doyasıya yaşattı.

        İzmirli çocuklar bu yıl da Forum Bornova’nın 23 Nisan kutlamalarıyla coştu. 21 Nisan Cumartesi günü Sihirbaz Ahmet Küçükdoğan’ın gösterisiyle başlayan etkinlikler, üç gün boyunca miniklere keyifli saatler yaşattı.

        Çocuk komedyeni Vefvef’in komedi ve sihir gösterileriyle eğlenen çocuklar, Baybalon şovda balonların neşeli dünyasıyla tanıştı. Forum Bornova Çocuk Kulübü, 21 Nisan’da oyunlara Borni ve arkadaşlarıyla başladı. Bili, Ceni ve Keni eşliğinde eğlenceli ve eğitici gösterilere katılan çocuklar Borni ve tekerlemeleri eşliğinde oyunlar oynayarak keyifli ve kaliteli zaman geçirdi. Çocukları aileleriyle oyunlara davet eden Forum Bornova Çocuk Kulübü etkinlikleri, eğlencenin yanı sıra unutulmaz anılar da yaşatan programlarıyla 2122 ve 23 Nisan günlerinde ziyaretçilerini ağırladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler