Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi, 2. Uluslararası Şehir Çevre Sağlık Kongresi’nde düzenlenen ödül töreninde “Şehir Sağlığını Geliştirme” kategorisinde 2.’lik ödülünü almaya hak kazandı.

        Çevre ve Şehircilik ve Sağlık Bakanlığı’nın gözetiminde birçok üniversite ve belediyenin yer aldığı 2. Uluslararası Şehir Çevre Sağlık Kongresi, 1620 Nisan tarihleri arasında Kapadokya’da gerçekleştirildi. Ana teması “Yarının Kentleri” olan 2. Uluslararası Şehir Çevre Sağlık Kongresi’nde düzenlen “Yerel Yönetimler Arası en iyi Uygulama Yarışması”, “Şehir Sağlığını Geliştirme” kategorisinde Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi projesi ile 2.’lik ödülüne layık görüldü. Aynı kategoride birinciliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi elde etti. Kapadokya’da düzenlenen kongrenin ödül törenine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz katıldı.

        Başkan Üzülmez adına ödülü alan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, “4 yıllık emeklerimizin karşılığını sosyal projelerimiz ile aldığımızı görmek gurur verici. Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in öncülüğünde emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyor, Kartepe halkımız adına nice başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler