Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlar çerçevesinde 4 çocuğa tablet hediye etti.

        Nissara AVM’de düzenlenen yarışmalarda çocuklar hünerlerini sergiledi. Gün boyu devam eden yarışmalar sonrasında Rauf Nail Akman İlkokulu 3.sınıf öğrencileri Atatürk ve çocuk gösterileriyle birinciliği elde ederken, 75.Yıl İlköğretim okulu öğrencilerinden Ecem Alabacak ve Zeynep Naz Durmaz yaptıkları düet ile ikinciliği, solo performans ile Mehmet Gülen Ortaokulu öğrencisi Mehmet Tarık Ercan üçüncülüğü ve 75.Yıl İlköğretim okulu öğrencilerinden Medine Öztürk ile Sümeyye Feyza Bulut’ta aşuk ve maşuk performansı ile dördüncü olarak tablet kazandılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler