Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyespor, basketbol alt yapıda da büyük başarılara imza atıyor. A takım emin adımlarla Türkiye Basketbol Ligine doğru ilerlerken, Manisa Büyükşehir Belediyespor U16 Takımı da baş antrenörü Fikret Coşkun yönetiminde Elazığ’da yapılan yarı final maçlarında gruptan çıkmayı başardı.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulunun özverili çalışmalarıyla mücadele verdiği tüm spor branşlarında başarıdan başarıya koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir başarı da U16 basketbol takımından geldi. Elazığ’da düzenlenen ve 15 takımın katıldığı Türkiye şampiyonası finallerinde mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyespor U16 Takımı, yarı final maçlarında B grubunda Şanlıurfa ve Konya takımlarıyla eşleşti. Urfa ekibine 2 sayı farkla 6159 mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor U16 Basketbol Takımı ikinci maçında Konya’yı 5854 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı.

        İkinci tur maçında Kastamonu’yu 6558 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor U16 Basketbol Takımı, Kocaeli ile oynadığı yükselme maçını 6146 kazanarak 30 Nisan 6 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı ve ilk 16 takım arasına girmeyi başardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler