Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        51 ilden 103 huzurevi sakinin katıldığı ‘Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’ renkli görüntülere sahne oldu.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası’nın açılış maçı Elazığ’da yapıldı. Gazi Huzurevi Bocce Salonunda başlayan turnuvanın ilk maçında Elazığ Gazi ile Adana Çukurova Huzurevi sporcuları yarıştı. Kıyasıya geçen karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Karşılaşma Gazi Huzurevi'nin 126 üstünlüğü ile sona erdi.

        51 ildeki 103 huzurevinde kalan yaşlının katıldığı turnuva, Ağustos ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Turnuvada şampiyon olan takımın, Türkiye’yi temsilen Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanacağı belirtildi.

        Bugün Gazi Huzurevi olarak Çukurova Huzurevini misafir ettiklerini belirten Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, “Sporcularımızın üstün gayretleri sonucu burada Gazi Huzurevi olarak diğer takımı 126 mağlup ettik. Bu sayede Gazi Huzurevi ligde iyi bir yere tırmandı. Biz burada yaşlılarımızın kaliteli bir yaşam sürmeleri noktasında çalışıyoruz. Hayattan ellerini çekmemelerini ve pasif bir hayat sürmemelerini istiyoruz. Aksine kaliteli bir yaşamla hayatlarını devam ettirmeleri noktasında gayret ediyoruz. Bunda sonraki hafta deplasmana gideceğiz. Yaşlılarımızın güzel zaman geçirmesi adına gayretlerimiz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler