Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Yenice ilçesinde 34 orman kooperatfini yakından ilgilendiren ve 30 Nisan tarihinde bitecek olan kış primi uygulamasının 15 Mayıs tarihine kadar uzatıldığını bildirdi.

        Yenice İlçe Başkanlığına orman kooperatifleri tarafından kış primi uygulamasının 30 Nisan’dan 15 Mayıs’a uzatılması için gelen yoğun talepler üzerine, Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin konuyu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na ileti.

        Bakan Eroğlu, ülke genelinde kış primi uygulamasının 15 gün uzatılması için Orman Genel Müdürlüğüne talimat verdi.

        Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mehmet Ali Şahin “Yenice ilçemizde 34 orman kooperatifinde direk ilgilendiren kış primi uygulaması ile ilgili Bakanımız Veysel Eroğlu bey sağ olsunlar bizi kırmadılar ve uygulamanın 15 gün uzatılması için Orman Genel Müdürlüğüne talimatı verdiler. Yenice’de geçimini orman işçiliğinden kazanan hemşerilerime hayırlı olsun.” Dedi.

        Şahin, Orman Genel Müdürlüğünün kış primi uygulamasını bölgeye özel değil ülke genelinde uygulama kararı alacağını da ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler