Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, öğrencilerle buluştu.

        Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı başkanlığında öğrenci ve öğretmenler okudukları Amin Maalof'ın Semerkant isimli kitabı üzerinde değerlendirmeler yaptılar. Belirlenen esere ve yazarın hayatına oldukça hakim olduğu gözlenen Kaymakam Sarı, Amin Maalof'un hayatına dair kesitler anlatıp Semerkant isimli kitabını anlattı. Daha sonrasında öğrencilere okudukları kitaptan ne anladıkları sordu. Karşılıklı sohbet havasında yazarın kitabı değerlendirilirken öğrencilerin etkinlikten keyif aldıkları dikkatlerden kaçmadı.

        Program Kaymakam Sarı ve öğrencilerin Amin Maalof 'un Semerkant isimli eseri üzerine yaklaşık 2 saat süren sohbet havasındaki değerlendirmeleri sonrasında Eleşkirt Anadolu lisesi müzik öğretmeni Tanju Yılmaz'ın keman dinletisi sonrası toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler