Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig playoff müsabakaları, Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

        Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig play-off müsabakalarına, 8 kulüpten 70 sporcu katıldı. Lig usulüne göre oynanan müsabakalarda takımlar bir üst lige çıkabilmek için mücadele ediyor. Müsabakalar sırasında bazı sporcular zaman zaman zor anlar yaşadı.

        TBESF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mesut Keskin, müsabakalarda çekişmeli mücadelelerin yaşandığını söyledi. Federasyon olarak büyük başarılara imza attıklarını anlatan Keskin, "Son bir yılda Türkiye'ye 175 madalya kazandırdık. 17 branşta faaliyet gösteren güçlü bir federasyonuz" dedi.

        Federasyonda kısıtlı imkanlara rağmen birçok faaliyeti yürütmeye çalıştıklarını aktaran Keskin, önemli olanın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurguladı. Bir üst lige çıkan takımlardaki başarılı sporcuların milli takıma seçilme şansının da artacağını belirten Keskin, Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Milli Takımı'nın ağustos ayında düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacağını da söyledi.

        Müsabakalar 30 Nisan Pazartesi günü sona erecek.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Federasyonun organizasyon ile ilgili afişi detay

        Hakemlerin tekerlekli sandalyeleri ölçümü

        Spor Bakanı afişi detay

        Maçtan detaylar

        TBESF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Mesut Keskin'nin açıklamalaru

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler