Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Belediyesine bağlı ekiplerin köylerde yürüttüğü parke ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

        Çalışmalar kapsamında Öksüt Mahallesinde ve Sindelhöyük Mahallesi Karapınar Mevkiinde yol kumlama ve sıkıştırma çalışmalarında sona yaklaşan ekiplerin yanı sıra parke çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Köseler Mahallesinde 3 bin 500 metrekare Şahmelik Mahallesinde 3 bin metrekare, Hüseyinli Mahallesinde 2 bin 500 metrekare ve Kılıçkaya Mahallesinde 3 bin metrekare parke çalışmalarını tamamlayan ekipler çalışmalarına program dahilinde diğer köylerden devam edecek.

        Çadıryeri Mahallesinde bulunan parkın yeşil alanlarının sulanması için hat çeken ekipler, parkın çeşmesini de bağlarken, Derebaşı Mahallesinde de yol geçişlerini kolaylaştırmak adına mahalle içerisine iki adet korike boru bağladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler