Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile yönetim kurulunave Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ile başkanlık divanı üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

        KTO Başkanı Gülsoy ise AK Parti İl Başkanı Özden’in nezaket ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Gülsoy, Kayseri’nin gelişmesi için şehrin dinamiklerini oluşturan her kesimle ortaklaşa çalışacaklarını ve siyasi partilerle de bu yönde görüş alışverişi içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler