Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Erenler Mahallesinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

        Yapılan denetimlerde başta firmaların iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarının kontrolleri yapıldı. Ekipler ayrıca kaldırım işgali yapan işletmelerin cadde üzerine koydukları duba, flama, saksı, masa ve sandalyeleri kaldırdı. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmayan işletmelere ise belgelerini almaları konusunda uyarılarda bulunarak haklarında işlem başlatıldı. Denetimlerde ayrıca mahallede bulunan halı saha ve parklara gelişigüzel asılan reklam, flama pankart afişler toplatıldı. Uyarı ve ikazlara uymayan işletmelere ‘Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapıldı.

        Ekipler, bu tür denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler