Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programcılığı öğrencileri, iş güvenliğini tiyatrocu Latif Kalkandere'nin katılacağı bir seminerle anlatacak.

        Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programcılığı öğrencileri, Türkiye'de büyük bir mesele olan iş güvenliği ile ilgili seminer vermeye hazırlanıyor. İş güvenliğini hazırladıkları tiyatro gösterisi ile birlikte anlatmak isteyen öğrencilere Latif Kalkandere ve Şenel Şen de konuşmaları ve standup gösterileri ile destek verecek. 4 Mayıs'ta üniversiteye bağlı Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak etkinliğe çok sayıda öğrenci ve işçinin katılması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler