Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Recep Öztürk’e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

        Körfez Kent Konseyi, kongre sürecinin arından Ticaret Odası başkanlığına seçilen Recep Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretin bulundu. Ziyarette Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Genel Sekreter Aslı Kuş ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

        Ziyarette Recep Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini ileten Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, “Bugün burada bizleri ağırlayan Başkanımız Recep Öztürk’e teşekkürlerimi sunuyorum. Körfez herkesin birlik, beraberlik ve saygı çerçevesi içinde olduğu bir ilçe. Bizler ele ele vererek, gönül coğrafyamızı zengin tutarak güzel işlere imza atacağız. Recep Öztürk’e yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

        Ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini ileten Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, “Kent Konseyi gibi güzel bir oluşumun bizleri ziyaret etmesi gerçekten çok güzel. Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum. Körfez’de birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında emeğiniz büyük” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler