Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesindeki, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) yapılması planlanan yemekhane binası için hazırlıkların başladığı bildirildi. Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’in, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a yaptığı ziyarete, DPÜ Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, MYO Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan “ Simav’da öğrenim gören üniversiteli öğrencilerimizin, daha geniş ve sağlıklı bir ortamda yemekhane hizmeti alabilmeleri için bir proje hazırlandı. Bu hizmeti Belediye olarak yerine getireceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler